ლობიანის გულსართი რომ არ დაიფშვნას... - რამდენიმე რჩევა
16-12-2024

ბარბარობისთვის, მოსახლეობის უმრავლესობა ლობიანებს აცხობს, თუმცა მუდმივი დილემაა - როგორ მოვამზადოთ გულსართი ისე, რომ არ დაიფშვნას.

გთავაზობთ რამდენიმე რჩევას:

ღორის ქონი საუკეთესო საშუალებაა მასის შესაკრავად, შეგიძლიათ ზეთი გამოიყენოთ, მთავარია ცხიმი არ აკლდეს.

ერთ-ერთი გამოსავალი კარტოფილია, ჩაახარშეთ და შიგთავსი კარგად შეიკვრება. ასევე, იყენებენ ფქვილსაც.

დიასახლისები ასევე ამბობენ, რომ ლობიანის გულსართის მთავარი ინგრედიენტი ბევრი კარაქია - მხოლოდ ასე მოახერხებთ ისეთი მასის მომზადებას, რომელიც ჭამის დროს არ დაიფშვნება.

 
სკოლების სიახლეები
დაგვიკავშირდით
557 54 00 60
მოგვწერეთ
etaloniganatleba@etaloni.ge
მისამართი
0119, თბილისი, წერეთლის გამზ. #116 „დიდუბე პლაზა“ ოფისი 203